sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Thursday, April 29, 2010

c1201


Suasana dibilik c1201 yang sangat havoc.
Yang ada dalam bilik Cuma ayu yang x tahu malu, niza yang kelakar, penut yang cepat penat n hijrah yang comel. Haha. Mesti awak tertanya2 mana nadiakan. Oh, kalau nadia x dew maknanya dia busy mengon9kn diri dia dibilik c1206. Owner  bilik 2 semua sihir2 belaka. Haha. Tapi ada seorng je yang x sihir iaitu si hijrah yang baek hati. Huhu. ;) tao x apa yang kami dh buat tadi. Kami menari. Bukan menari ala pak meon yer. Kami menari ala2 suju + shakira + snsd. Haha. Hah, kami memang pandai menari. Kami menari cantik gila. Kalah mereka. Mesti awk2  x percayakn. Jangan x percaya. Haha. Niza dan ayu menari seksi owh. Klu letak batang dkat tengah2 bilik nie. Pasti lagi seksi mereka manari. Haha. Kami ada merakamkan beberapa video. Dalam video 2 niza n ayu menari lagu “gee by snsd “ n “give it up to me by shakira”. Owh awk terasa nak tengok video 2 eyh. Klu nk tengok datang la bilik c1201. No charge. Haha. Mari mari tengok ini video. X dew bayaran punya. *ala2 apek punya suara*.  Awk nak tao x sekrng keadan di bilik c1201 sangat boring. U know y, ayu depressed!! Budak bilik dia wat macam2 dkat dia. Kesian dia. Saya rasa macam nak ketuk2 budak 2. Sampai ati dia wat kawan saya macam nie. How dare u. ehh silap. Saya bukan marah dkat awk tapi saya marah dkat budak bilik ayu 2. “Eeeeeee, ada ayam lagi. Sayangnyer “  hah, dngar ayat yng niza ckap nie baru teringat yang tadi kami makan kfc. Sorg 3 ketul aw. siap ada lebih lagi 1 ketul. x tao lah sape yang nk abeskn lagi 1 ketul 2. hehe. Kenyang gila. Tapi seronok tao makan ramai2. rasa macam makan dengan family. Betol x kawan2 ? keadaan bilik sekrang sedang sunyi sepi. Kami dah abes bateri. Haha. Ok ler. Sekarang kena cas bateri. ;) kawan2 nanti kita menari lagi eyh. Besh lah menari tadi. Boleh kurus I lepas nie. Haha. Klu awk2 yang baca nie nak follow pon boleh jugak. Klu nk follow datang jew uitm Melaka, dang anum, c1201. Our door is always open for uallz. ;)

P/s: senyum sokmo yeh. ;)

No comments: