sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Thursday, June 03, 2010

contest p h o t o g e n i c

wahai awak-awak semua, ari ni aq ditagged oleh my sis yg dpat tagged dari kawan dia yg menyatakan bahawa dengan sengajanya aq terpaksa menyertai contest yg dianjurkan oleh cik yeyen aka izyan izzaty
ini adlah merupakan contest pertama yg aq terjoin. haha. so, wish me luck eyh. 
 
contest yg aq terjoin ni telh memaksakan aq memilih gambar aq yg berphotogedik untk memenanangi contest ni. hahaha. bukan photogedik tpi photogenik.

antara syarat-syarat yg diutarakan oleh si yeyen aka izyan izzaty;

1.terbuka kepada semua peringkat umur.

2.gmabar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)
5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY (sudah selesai)
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)
8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p



contoh pic yg diberi oleh yeyen (kelik sini)

oke, tengok bawah ada gambar yg aq pilih untuk dipertaruhkan dlam contest ni. tengok jangan x tengok. ;)
♥ 
♥ ♥
♥ ♥ ♥ 
♥ ♥ ♥ ♥ 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 jeng jeng~
reasons; gambar ni sangat menawan la.
korg pun rasa macam 2 juga kn.
hehe
lagi2 dkat part lesung pipit dimple 2 *saja nk ngada-ngada speaking*
aww~ 
menawan gitu.
erm, mata aq pun nmpak shantek.
muahaha.
*opss, terpuji diri sendiri lebih2 plak*

rakan-rakan saya yang akan saya tagged;
1. cik ucuk
2. cik puteri
3. cik miramon



2 comments:

Cinta Madu said...

ape ni, gambar cantik! macam mana aku nak menang! hahaa

she jirah said...

ow.
time kasih 2x.
i x sangka u ckap i cantik.
kembang sesaat.
hee~