sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Saturday, June 19, 2010

:: credit to t e y h a ::

tenkiu to sis teyha kerana rajin mengetag adek sis teyha yg manes ni.
hahahahaha............
oke, mari sini sumer rakan dan taulan.
mari kita sama-sama lihat apakh yg sis teyha tag kepada adeknya yg manes ni.

mula2 sis teyha tag award ni dkat aq.
so, mknanya dia bgi aq award ni. =)


kkk teyha, temkiu yer sebab bagi adek award ni.
adek amat suka dengan award ni.
klu kkk teyha bgi adek award ni maknanya belog adek ni interesting la yer.
muahahaha...
gila skema ayat.
geli dowh.
lepas copy award kena answer2 solan dibawah ni.

1. Thank and link the person that tagged you:
tenkiu sis teyha. iloveu very much la. hee~

2. Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic:
akupc yg kachak


3. Contact that blogs and let them know they've been tagged
oryte bebeh.
klu aq bgi award ni tpi dorg tak amek aq sekeh dorg.
hee~


4. State 7 things bout yourself
 hate cockroach 
hate shopping without no money in hand
 love my familio
love online
love membebel
love to eat
 love to sleep

___________________________________________________

tag yg kedua plak, sis teyha bg aq soaln.
so kena la menjawab.
sbenarnya, niat ati x mau jawab.
tpi disebabkn dh ditag.
aq memaksakn diri utk jawab.
kkk teyha tngok, adek kkk teyha ni rajin jawab kkk teyha punya tag kn.
hehehehehe...........


1) Terangkan personaliti anda melalui 3 perkataan.
cantek.
menawan.
gojess.
hahahaha
gila perasan.

2) Sekarang ni tengah belajar atau kerja? Belajar apa atau kerja apa??
sekarang tengah online.
tapi aq study dkat uitm melaka.
study dip. in public admin.

3) Apakah yang anda lakukan setelah bangun dari tidur??
tengok handphone.
kot-kot, ada sesape yg nk ajak g dating.
 hahaha. 

4) Antara KFC dan McD, yang mana satu pilihan kalbu??
mcD kot.
sebb aq suka ayam goreng mcD.
pedasnye mengancam owh.
tpi klu dkat melaka nk cari mcD ssh.
so, bila aq dkt melaka aq pilih KFC.
muahahaha... 
bole kn?

5) Makan, tidor atau main?
makan sambil tidur.
tidur sambil main.
main sambil makan.
hee~

6) Adakah Handphone penting bagi anda?
ofcoz la pntng.
klu x ada hndphone, bf x boleh nk msej o call.
ehh, silap.
BFF bkn bf.

7) Suka lelaki/perempuan yang bagaimana?
suka lelaki yg kelakar.
sbb aq suka gelak.
hahaha..
klu awak-awak rasa awak-awak kelakar.
tngllkn no. ic telephne dkat commnt box.
hee~

8) Andaikan esok berlakunya banjir yang sangat dasyat dan anda berpeluang menyelamatkan 3 orang, siapakah mereka yang anda akan selamatkan??

bak kata sis teyha " mcmna ni klo family adik beradik je da 9 org??? "

9) Apakah barangan yang selalu anda bawa bersama ketika keluar dari rumah??
hndphe plus purse.
klu dlm purse x dew duet pun aq akn still bwak purse.
hee~
sbb tkut kena tuduh pendatang asing. 

10) Siapakah lelaki/perempuan idaman anda??
prempuan lelaki mestilah yg kelakar.
klu kelakar baru x kering gusi.
haha
lagipn aq ni suka ketawa besar-besar.
lagi 1 kena pandai maen guitar.
sbb setiap pagi nk dngr dia nynyi lgu.
hah, klu awk-awk pandai maen guitar sila isi borang yer.  ;P

11) Siapakah yang anda TAG dan apakah yang anda fikirkan tentang beliau?
mereka manes2 dan kachak2 belaka.
12) Kenapa anda jawab soalan tag??
klu boleh x mao jawab.
tp, apakn daya mmng kena tag org kn.
hee~

13) Pilih rakan-rakan yang anda ingin Tag
erm, kepada adek-adek or kakak-kakak yg manes plus abang-abang yang kachak yg telah saya tag dkat award 2.
sila-sila la jawab soalan ni jugak.
sbb anda-anda telah terpilih untk ditag.
muahahahaha.
teruskan usaha untuk menjawab tag ini yer. =) 

conclusion; tenkiu sis teyha. 

1 comment:

ain nadzirah said...

thnkz dear..t ain amekk ok.