sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Thursday, June 17, 2010

siri salma

awak-awak tau x ape 2 siri salma. 
bkn cik salmah atau mak salmah yer.
siri salma ni adlh sebuah buku tntng penyiasat muda yg suka menyiasat.
huhuhuhu
sumpah, aq suka gila kot dngn siri salma ni.  
teringat wak2 sekolah dulu.
wak2 rehat je mesty g library.
hah, g library bkn nk cari buku rujukn.
tpi nk cari buku siri salma ni.
benggong je!!
hahaha
setiap hari pnjm 1 buku.
hari-hari pun baca siri salma.
sampai siri salma 2 menguap tengok aq.
hahaha
bila dh addicted dngn buku siri salma, strt la menghabeskn duet dngn beli buku ni.
dlm hati ckp "buku siri salma ni ada dadah, sebb 2 aq sampai addicted asyk nk bca buku ni je"
muahahahaha

conclusion; skrng hnya tnggl 1 buku siri salma je yg ada dkt umh aq. tajuknya; petunjk dlm tembok usang. klu ada sesape yg nk sewa buku ni sila la cmmnt yer. haha. kidding.

4 comments:

azah malek said...

assalam...nk tnye, siri salma yg #1 awk ade x??? sgt2 memerlukan...kalo xde, agknye kat mane blh dpt ekh sbb dh g mph, popular, dbp, sume pun xde...huhu

azah malek said...

assalam...nk tnya, siri salma #1 awk ade x??? sgt3 memerlukan...kalo xde, tau x kat mane sy leh dptkan??? sbb dh merata cari, even kat dbp, xde jgk...huuu

Wayne said...

hello,

minat siri salma ye?petunjuk dlm tembok usang tu nombor berape tahun bile punye keluar?ade gambar buku tu tak?jom join page sini https://www.facebook.com/SiriSalmaMalaysia

she jirah said...

hye. saya dah like page. hee~ kena cari balik buku tu. nnt dh jumpa saya upload. :)