sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Monday, June 07, 2010

weird c a k e


sedang aq keboringan aq meminta kakak abg google untuk mencucikan mata aq dngn beberapa gmbar cake. mula2 gmbar yg keluar semuanya mcam besh plus sedap dimakan dan sedap dilihat. yum yum yum. but, bila dh sampai gambar yg dkat tengh2, laen plak rupa2 cake yg kakak abg google tunjukkn dkat aq.

nice for women that love fashion.
haha
mesty x sanggup nk makan kek ni sbb cantik sangat.
ntah2 last2 nnti bkn buat untk mkan but, buat untk wat pameran.
hee~

iphone.
seperti mana yg kita tahu ye wahai rakan2, iphone adlh satu jenis alat komunikasi yg sangt mahal.
so kpada sesiapa yg teringin nk ada iphone, jgn segan2 untk menempah kek ni di mana2 kedai kek yg berdekatan. 
murah sikit.
jimat duet.
muahahaha

oke, bila tngok kek ni tertanya2 plak ada ke orng yg akn mkn kek ni.
naek bulu roma tngok kek ni.
hate lipas.
korag rasa, ada x orng yg tngok kek ni akan amik ridsect aka penyembu lipas.
hahaha
sia-sia je tempah kek ni.

burger o kek?
konfius meyh.
sumpah aq xkn mkn kek ni, walaupn org bagi free.
geli owh.
rupa tikus 2 je dh mcm real.
agk2 kek ni untk sape la ye?
yulk.............................

conclusion; naseb baek aq x berapa mnat mkn kek.
kpd sesipa yg suka mkn kek, harap2 korg x beli o tempah kek yg sebegini rupa.
WEIRD!!!

4 comments:

Cinta Madu said...

ahkirnya, ko update jugeeee~ asal lame dah x update blog? tanya teah sekali. -__-"

she jirah said...

kame busy la.
hee~
teah says; mlm ni aq update. khas utk azura.
haha

Cinta Madu said...

lah, busy asal plk? ade org nak kawin ke? hahaa. yayy, i loikeeee~

she jirah said...

busy sbb membusy kn diri.
muahahaha
*saja nk wat ko pening*