sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Wednesday, July 21, 2010

maen suntik-suntik


korng pernh tengok x sijil dkat atas ni. yg pernah tengok 2 mesti xcited ckap "aku pon ada la sijil ni" hee~ & kepada org yg x pernah tengok sijil ni mesti tertanya2 "sijil apa ni? x pernah tengok pun. sijil sunat ke?"hahaha

 

ini adlh sijil kahwin derma darah la. mmng xcited gila bila tau uitm ada wat kempen derma darah. mmng uitm selalu wat derma darah every semester but aq x pernah kesampaian untk derma darah sebelum ni. tapi akhirnya, aq berjaya. kami la juara. bebas dan merdeka. apa2 jela. yg penting aq dh derma. korng bila lgi? korg x percaya ke yg aq dh derma darah. ala, dh letak gambar takkan x percaya lagi kot. adoyai.


oke mula2 kena check darah jenis apa. aq darah jenis O. so sesiapa yg darah o 2 boleh la tinggalkan contact number dkat comment sebb senng klu aq x cukup darah aq boleh call korng n minx skit darah. hehehe. 

 

oke, sapa kata derma darah 2 sakit angkat kaki tangan. kepada sesiapa yg angkat tangan 2, awak-awk semua salah belaka. mana ada derma darah 2 sakit. sikit pon x sakit tau. rasa mcm kena gigit kerengga je. haha. aq mengaku yg aq nngis tapi aq nangis bukan sebb sakit tapi sebb terharu yg akhirnya aq dpt derma darah. betol. aq terharu gila. hee~ poyo je aq ni. padahal aq nangis sebb takut sakit. hahaha. ala, tapi aq x nangis macam org mati laki oke. aq cuma nngis macam org baru lepas putus cinta. ala, mcam air mata berlinang je. tapi bunyi x ada. tapi bila ingat balik situasi tadi. aq rasa mcam aq tngh nk bersalin je. hahaha. malu gila. nurse2 2 pon tergelak tengok muka aq. haha.

lastly, yg penting lepas derma darah dapat makanan free. hehe

2 comments:

♥ shag ♥ said...

aku ade gak! tp br skali je derma. tu pun tahun 2008 kot? pergh~ kedekut darah jugak aku ni ;pP ohh psl sakit tu mmg TAK SAKIT LANGSUNG. bukan nk berlagak tp mmg tak sakit kan. cume aku mmg tak bole tgk darah aku sendiri. jd, loya.

mari kita derma darah lagi :DD

faizura rahman said...

hahaha..makanan die yang bes tu..selalunya, kawan2 sy yg teman pergi menderma (dorg xderma pun) yang tolong makan makanan tu..baik punye kawan! hehe

sy pun darah O!! hoyehh!