sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Friday, October 01, 2010

budiman

budiman. mesti korg tertnya2 kenapa entry kali ini bertajuk budiman. budiman yg aku maksudkan dalam entri kali ini adalah owner sikancil biru. klu org ni nama budiman sudah tentu lah dia seorng budiman. oh silap, tanggapan awak-awak semua salah. budiman ni org yg sangat x budiman oke. dia sangat selfish. selfish yg melebih2. geram sesangat. sangat motif lah dia nk block semua kereta dkat parking lot tu. even kereta kau kereta kancil, x bermakna lah kau nk letak kereta kau tu betul2 dkat tempat exit. macam x ada parking lot laen je. dh tahu dkat situ full nk parking jugak kenapa. aiyoo~~. sebaek aku ada alternative laen. x pasal2 tayar kereta kau kena pancit then kena maki dngn kami. haha. maafmaaf. hah, nasihat saya untuk kamu si budiman. "don't ever try to block others people car again".

No comments: