sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Saturday, November 06, 2010

free software untuk awak-awak

hye uallz.
haha
tetiba nak buat entri.
tadi maen jelingjeling belog org.
tetiba terjumpa 1 belog ini yg mana dia punya entri ber titlekan "FREE SOFTWARE ; SCREEN CLEANER UNTUK SCREEN KOMPUTER ANDA."
tetiba rasa excited nk softwre tersebut sebb aku mmng x suka klu screen komputer aku penuh dengan cap-cap jari && habuk-habuk yg melekat umpama cendawan tumbuh selepas hujan.
hee
so, kepada awk-awk nak software ni silalah dengan bersemangat tekan sini.
selepas itu sila beri feedback tntng software tersebut yer. ;)

6 comments:

ecahmiaishika said...

alooo~~~xleh nak click pun~~Huk=(

she jirah said...

cube tekan lagi mesti boleh. :|

ayu said...

wahh..mmg bgus la software awk nie..
brsih trus sy nye lappy..
tp kn ada jgk la sisa2 yg x brsih..
cmne ye??
ada software lain x??

Coyotito Aimd said...

screen basah! hoho.

Cinta Madu said...

euuw! ko ni biar betul jirah? abis aku nak kena samak laptop ni. haha

she jirah said...

ayu: nnti klu saya jumpa software yg lebih bagus saya bagitau awk yer.

coyotito: screen basah && bersih.
hehe

cinta madu: samak jangan x samak.
klu bolh rendam sekali lappy tu.
haha!!