sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Wednesday, December 15, 2010

contest for my upcoming birthday

mari dekat mari dekat (gaya shiela rusly).
saya ada satu cara untuk menng cermin mata hitam daripada vincci.
yeah vincci.
teruja x?
teruja x?
haha.
klu nk mnng cermin mata hitam daripada vincci, join lah contest ni.
menarik tau contest ni.
eh, bukan saja menarik.
tapi mencabar jugak.
hee~
contest ni dianjurkan oleh miss cinta madu.
miss cinta madu sendiri yg tag saya.
so haruslah join contest beliau.


terms and conditions.
  • pertandingan bermula dari 15 Disember 2010 hingga 15 Januari 2011. 
  • apa yang perlu anda buat untuk contest ini hanyalah meng-upload sekeping gambar hadiah yg anda rasa anda ingin hadiahkan pada saya sempena hari kelahiran saya yang ke-21 nanti. :)
  • tapi hadiah tersebut bukan untuk diberikan kepada saya. cuma bagi gambar je. hihi
  • anda mestilah berada dalam gambar tersebut.
  • lepas tu, letak lah caption sikit pasal gambar tu. kenapa nak bagi saya hadiah tu  ke or nak puji saya comel ke. hehe
  • anda tidak semestinya mem-follow blog comot ni. jadi stalker pun boleh join. teehee. senang cerita tak nak follow pun tak apa. :)
  • tapi banner contest ni letaklah kat side bar blog anda okay. *walaupun dalam hati anda rasa banner ini tersangatlah hodohnya. tsk.
  • lepas tu tag at least tiga orang dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dirinya telah dinoda ditag oleh anda.
  • dan akhir sekali tinggalkan link post yang anda join contest ni kat comment box post ni ye

gambar saya && hadiah yg saya nak bagi miss cinta madu ialah
jeng
jeng
jeng
  hah, yg besar kedabak tulah yg saya nk hadiahkn untuk miss cinta madu.
ala yg anak panah banyak2 tu tunjuk.
xkn lah saya nk hadiahkan diri saya pulakkan. 
[nampak sangat aku nk cakap aku ni x kedabak]
saya nak hadiahkan hp besar yg saya bagi nama "motoXL" kepada cinta madu sbb klu hp ni jatuh dari tingkat belasbelas ia xkan remuk atau hancur macam cili kena tumbuk.
haha.
tapi saya harap di dunia nyata tanpa sempadan, miss cinta madu x tuntut hp besar ni dkat saya.
yelah gila ke hape hp besar ni ada dkat dunia nyata.
alamatnya saya kena commit suicide sebelum dia tuntut hp besar ni.
hee~

oh lupa, kepada miss cinta madu.
even hadiah ni x ada dlm awk punya past birthday wish list.
hope u still accept this picture.
haha

&& kepada bloggers yg nk join contest ni korg tngk lah past birthday wish list miss cinta madu ni, mana tau ada gambar yg sangkut.

hee~
untung2 dapat hadiah cermin mata hitam dari vincci. ;)

bloggers yg saya noda tag ialah:
jeng
jeng
jeng
cik shag [http://shagcomot.blogspot.com]
cik ayu [http://ayu-dunia.blogspot.com]
cik timachan [http://www.belogsayacun.blogspot.com]

oh, sebelum terlupa FYI sesiapa saja boleh join contest ni. tiada halangan kepada sesiapa yg mahu join. even korg x kena noda tag dengan miss cinta madu or even x kena noda tag dari org yg kena noda tag oleh miss cinta madu, korg tetap boleh join. so, good luck for those who join this contest. winkwink (:  [saja tolong promote, untung2 beliau pilih saya sebagai pemilik cermin mata hitam dari vincci]

4 comments:

hatima said...

oh tanxxx , :D

Shag said...

Hijrah! Shag dah siapkan kontes ni. All the best to both of us! Hehe :D

ChiKeDees said...

congrats la ye

she jirah said...

hatima:welcome. jngn lupa untk join tau.

shag:ya,all the best to both of us.

chikedess:apa yg congrats?
konfius ni.
hee~