sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Monday, January 10, 2011

ⓐⓓⓚ ⓙⓘⓡⓐⓝ ◕‿◕

yeh yeh ada jiran baru.
yeh yeh.
sukanya.
lepas ni selalu lah aku sapu luar.
basuh kereta.
sidai baju.
&& buang sampah.
haha!!
desperate gilak kan.
klu korg rasa macam belum baca tu, silasila lah baca.
tapi sekarang jiran aku bukan abg kachak lagi.
waaa~~~
sedih kejap.
sedih kejap je oke.
sebb pengganti abg kachak best.
ohh, mmng best sangat.
dorang x sombong tau.
hee~
semlm maen badminton dngn dorng.
baru rasa mcm ada jiran.
tanya jugak dorang tntng abg kachak.
dorang ckap abg kachak senior dorng.
and time tu lah ktorg baru tau yg abg kachak punya rumah dkat melaka je.
no wonder lah dia selalu x ada dkat umah.
hee~
kesian jugak dkat abg kachak sbb duludulu ktorg selalu ckap yg dia g clubbing.
mana tak nya, dia  x ada dkat umah bila mlm je.
huhu.
x pasalpasal ktorg dh tambah dosa.
hee~
maaf lah yer abg kachak.

4 comments:

Amiey White said...

kesimpulan jangan mengumpat hehehe

Shag said...

Hahaha. Tak senonoh sungguh!

she jirah said...

hee~

cik ungu said...

kalau dpt jiran kacak pun sy suka ;p hahaha . do have a cvisit on mine . thx c: