sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Friday, April 08, 2011

umie rindu sayalah. :)

dulu kecikkecik selalu kena marah dengan umie. kena tarik telinga, kena pukul dengan hanger, kena kurung dkat luar rumah, kena cili mulut, macammacam lagilah. wahh, banyak pulak senarainya. hee~ umie ni garang orangnya. tengok keninglah. hehe. dulu kalau kami adik-beradik ada dirumah hidup umie akan tidak senang. mana taknya, kalau kamikami balik rumah pasti kamikami akan buat umie membebel 24 jam. naek berdarah telinga. hehe. kamikami kalau duduk satu bumbung pasti akan  bergaduh. biasalah adik-beradik. selalu gaduh pasal nak tengak siaran tv yang beza, pasal malas kemas bilik. pasal tak nak basuh baju && macammacam lagilah. && time gaduhgaduh nilah bebelan umie akan bergema disegenap penjuru dan ruang yang ada walaupun ruang sebesar kuman. tapikan semalam umie call. umie tanya kenapa tak balik. oke, obvious gila yang dia rindu aku. mana taknya tak pernahpernah dia call tanya kenapa tak balik. haha. bila aku tanya dia rindu aku ke tak, dia jawab "a'ah lah rindu, rindu nak dengar awakawak gaduh." omaigee. sangat terkejut. first time kot umie cakap umie rindu. ee, malunya. blushingblushing. ada juga orang rindu dkat kamikami yang maness ni. :)



3 comments:

NFleurdelis. said...

sy pun rinduuuuu. (:

syafiqakarim said...

bhaha tp betul
dulu zaman budak2 selalu gado.
pdhal dgn adek beradek.
aih...cpt2 blk selalu. ;p

Nur Liyana said...

hehhehee......memories..heheh