sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Monday, May 24, 2010

petang petang hari

oke, dlm operasi diet nasi. aq n sis teyha teringin nk mkn mcD. haha. mcD delivery time. *harap2 abg mcD yg hntar nnty kachak. hee~ saya single, boleh la ngorat saya.* dial 1300131300.

si gojes; abg mcD nk order.
abg mcD; cik nurhidayah, taman orkid desa.
si gojes; yer. nk order ni. *dngn gelojohnya ingin mengorder aym goreng mcD*
abg mcD; maaf, tiada penghantaran ke taman orkid desa.
si gojes; tpi sebelum ni saya penah order, ada je penghantaran. *dlm hati, abg mcD baru keje eyh or abg mcD saje nk tipu saya supaya boleh dngr sore saya yg merdu ni lama2* 
abg mcD; maaf, mmng tiada penghantaran ke taman orkid desa.
si gojes; ok. x pe la. time kasih. * hasrat terbantut*

abg mcD ni mmng baru keje la aq rasa. geram nye. aq dh lh malas nk kuar g drive thru. BENCI dngn ABG MCD!! kenapa x de delivery. then, dngn mata kelip2 suruh sis teyha pulak try call.

si sweet; boleh buat penghantaran ke taman orkid desa.
abd mcD; maaf, tiada penghantaran ke taman orkid desa.
si sweet; tapi sebelum ni saya penah order.
abg mcD; owh, penghantaraan ke taman orkid desa dah x ada. tiada lagi penghantataran ke sana.
si sweet; ok. time kasih.
(x tahu la betul o x yg si sweet n abg mcD borak mcm ni, x dengr sngt la tadi. tapi lebih kurang mcam ni la)

abg mcD, kenapa lah x ckap awl2 yg dh x buat penghantaraan ke rumah saya ni. penat je call abg mcD lagi skali. haiya. *umie, jom pegi drive thru mcD* sambil buat2 rajin depan umie. yei2, dpat mkn mcD. hehe. wait, sebelum g mcD kena g giant dulu. sbb umie nk beli barang dapur. n sis teyha plak nk beli brng nk wat kek kastard. yum2. 

akhirnya, kini pasti ku dapat merasai mcD. wahahaha. aym goreng mcD. aq rindu nk mkn ko. haha. lepas makn mcd. aq kena tlong sis teyha wat kek. kek cokelat. x tau la sedap o x. korng mao tahu x? klu x mao tahu klik sini dan pegi memuhasabahkn diri. dan kepada sesiapa yg nk tahu. stay saja dkat blog ni dan teruskn membaca. hehe. ini first tyme aq buat kek. x tau la sedap o x. haha. kek 2 aq x rasa lagi. pukul 11.30 tadi baru siap kukus. tpi x boleh makan dulu sbb x letak kastard lagi. nnti, klu dh siap aq masukkn pic. bole la korg amik gambaran jew. haha. korg ingt aq nk kongsi dngn korg ke? noway. kek nie aq n sis teyha wat untuk adik aq yg cuti belajar dari bandung. hee~ 24 mei pkul 2.10p.m dia smpai malaysia. x sabar nk jumpa dngn dia. bnyk gossip yg nk digossipkn. hahahahaaa. owh, aq ni mmng kaki gossip n so what. bukannya aq gossip pasal ko pun. werk. 

conclusion; kenyang makan mcd.