sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Thursday, June 10, 2010

c r e a t i v e b l o g g e r

pagi2 buta bangun untk melihat dunia belog. baca2 belog tetiba senyum syok sendiri. macam org tengah syok dpat bunga dari pakwe. haha. owh, cerita tntang pakwe ni, saya single eyh. argh, saya dpat award!! pagi2 dh jerit mcm org kena sampuk. award ni cantek. buatan org yg kacak *saja nk amek hati pakcik eddy sebagai ucpn tq* kembang x henti2 wak2 tulis entri ni. muahahaha.

 
creative award blogger

:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

wow, aq dpat creative blogger award. masih x percaya. gembira sangat. lompat atas katil tinggi2 sambil nyanyi lagu aq x percaya cinta. motif. praap, almak katil roboh. mcam mna ni, ayh marah. tidur atas lantai. *aq mengelamun lagi*. time kasih la kepada pakcik eddy. sayang pakcik lebih la. muahahaha *amik ati lagi*

pakcik eddy suruh aq fowardkn award ni kepada 5 blogger yg laen. tpi pakcik eddy saya bagi 6 blogger bole? hehehehehehe. blogger yg bertuah itu ialah;

kepada sesipa yg aq dh bagi award ni sila-sila la membuat 1 entry tntang award ni. pas2 jgn lupa promote2 belog aq sekali tau. nk jugak mencapap. hah, 1  more, award ni aq kasi dkat korg supaya korg akn bertambah semngat untuk menghupdate belog korg selalu plus mengcreativekn lagi belog korg.

tekan sini klu nk copy award ni.

conclusion; saya akn buktikn yg saya adlh creative blogger. meaww~

5 comments:

Cinta Madu said...

eh, semalam masa aku baca xde pun aku nmpak aku dpt award ni? tiba2 baca hari ni da ade nama aku? pelik pelik~ hahahaa

she jirah said...

semlm x de sbb terlupa nk wat.
hahaha
aq kn kuat mkn kueh sarng semut 2 yg pelupa 2. ;)

iejahchenta said...

makcik iejah tu shayew kew???????????
hehehe

she jirah said...

yup, awk lah makcik iejah.
hehehe

doramie said...

wahh wahh. bangge nye name mkcik dorami pon tergolong jugakkk. adeyhh. suka suka!