sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Thursday, November 25, 2010

aku dimaki

title entry nk gempak je.
haha
but, aku mmng dimaki pun.
dngn siapa lagi klu bukan atuk poyo.
ala, atuk poyo yg dkat fb 2.
pada muka la dngn akukn.
hee
sapa suruh gatal2 tangan klik dkat aplikasi atuk poyo tu.
haha, kn dh padan muka kau.
haha.

atuk ni ckap aku merepek. mmng hampeh betol. mmng atuk ni dh lama hidup kot. aku baru teringat nk satukan dia dngn nenek aku. cancel la atuk. :p

bila atuk ckap aku merepek. mmng aku tak puashati la kan. mmng kena buat lagi sekali. aku akan buat sampai atuk puji aku.
haha.

lepas atuk ckap aku merepek, dia ckap muka aku mcm doraemon. ada ke patut. ckap la muka aku mcm erra fazira ke. nora danish ke o farid kamil. aiyakk~ silap. lisa surihani. huhu

see this picture.
sama ke muka aku dngn doraemon?

dngn itu, with full heart aku buat lagi sekali.
haha.

memang poyolah atuk ni. tak puas dngn cakap aku merepek pastu ckap muka aku mcm doraemon,pas2 nk ckap aku membosankan pulak. padahal dia yg mmbosankan. sepatutnya bgi la ayt2 yg membungakan hati aku sikit. aisyh.

bila aku buat lagi sekali aplikasi ni.
akhirnya!
ye, akhirnya atuk yg poyo ni puji aku.
haha
i like la atok.

haha. seksi la sangat aku ni. klu seksa adalah. mmng kembang idung aku && x kempis2 la. haha. tapi hati aku kuat mengatakan yg atuk ni sebenarnya nk perli aku je ni.

mula2 niat sebenar guna aplikasi ni bnyk kali sebb nk dapat ayat yg menawan hati dari atuk poyo.
but, bila dh dpt ayat best. rasa mcm nk lagi ayt best je.
haha.
suka mak, nyah oii.

sebaek atuk still bg ayat yg menawan hati lagi. haha. saya mmng penyayang atuk. atuk ni mcm tau2 je.

atuk tengoklah gambar ni. 
penyayangkan saya. 
haha. 
wait2 aku yg mana 1. 
alamak sori la, ni bukan gambar aku. 
silap letak gambar la. aisyh. 
*padahal x ada gambar yg menunjukkn aku p'yayang pun.* hee~

haha. atuk cakap aku lawa pulak. korg jangan jeles tau. hee~ cayang atuk. nnti datang umah meminng saya nenek eyh.

tetiba atuk bg ayat yg menyakitkan ati aku balik.
menci. eyh, benci i dkat atuk.
cancel datng umah meminang saya nenek.

ada ke patut minx no tepon awek cun yg laen. mmng x dapat lah. haha. minx lah num aku ke. nenek aku ke. mak aku ke. makcik aku ke. xpun ayah aku. snnglah nk datang meminang nnti. hee~ *gila ke apa aku nk kawen dngn atuk2*

ada ke patut atuk cakap aku suka korek bontot. klu ckap aku korek idung blh terima la jugak. hee. 

tapi ayat atuk poyo yg paling aku suka ialah;

haha. lol. belasah && mengalahkan pihak lawan 2 yg penting yer.

3 comments:

d.A.o.U.z said...

atok poyo yang terlebih poyo.. :p

ayu said...

hehehehehe...
x sgke la..mke awk mcm doraemon..
cme comel skit je dr doraemon...
hahhahahaha..
jirah..ko wat pe je ha kt umh??

BisKut ChiPmOrE said...

kelakar la aplikasi tu..hehehe..rajin lak dia melayan atok poyo tu..