sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Friday, November 26, 2010

buang money day

hey hey hey aku tak percaya cinta.
aku tak percaya cinta.
hey hey hey.
alamak terlebih sudah.
dikala bulan mengambang.
aku kebosann.
dan dngan itu wujud lah entri ini.
entri apa.
entri buang money day lah.
hee.
semalam puas hangout bersama kekasehkekaseh lama.
bukan kekaseh manes atau kekaseh hati.
tapi kekaseh jantung. 
haha.

 ini dia kekasehkekaseh jantung saya.
alamak, x nmpk muka pulak yg sorg ni.
tu lah sapa soh hang tinggi bebeno.

hah, baru nmpk muka.
hee~
karaoke time wif makcik zura aka yun && makcik teyha aka atai.

semlm aku && kekasehkekaseh jantung g jusco. jusco dkat mana adalah rahsia. tolong jangan tanya. dh lama kami x hangout sama. klu aku dngn makcik teyha tu mmng lah selalu hangout sama sbb duduk 1 rumah plus mak dngn ayah pun sama kan. huhu. but dengan makcik zura ni yg dh lama aku x hangout sama. dh berbulanbulan kot. dulu wak2 dia still study dkat uitm shah alam senng lah nk hangout sama sbb time aku && sis aku cuti, dia pun cuti. so nk hangout tu bilabila masa pun boleh. but, after dia masuk UTM tu yg ssh skit tu. klu nk hangout dngn dia mcm nk hangout dengan perdana menteri je. aiyakk~ tesedak dato' seri najib. haha.


makcik zura bawak anak buah dia. so kami terpaksa melayan karenah anakanak buah makcik zura ni. pehh, perangaii mereka sangat agresif yer. kalah mak, nyah oii. lari sana lari sini. eisyh, penat tngok dorg. huhu.

my sis yg terpaksa memegang mereka seerat-erat yg blh untuk mengelakkan mereka menghancurkan segala kasut yg ada dkat kedai vincci tu.

motif utama hangout ialah sbb nk tngok wayang. tapi, x tau nk tngok cite apa. maen redah je TGV. alih2 x ada cite yg menarik hati plus kebanyakannya 18sg. dh la bawa anakanak buah mana boleh tngok cite 18 sg. klu dorg ada misai blh terima lagi. blh tipu yg dorg ni katik. haha. so, last2 decide tngk cite ngangkung. mula2 xnk tngok cite ni sbb takut x besh. ialah mcam cite histeria. beria  nk tngk sbb ingt seram. rupanya hampeh je. huu. bila dh tngok cite tu, rupanya besh pulak. kelakar abes la. paling suka waktu hantu tu menari dkat kereta pastu posing atas kereta. comel. mmng bg lima bintang la dkat cite tu. huhu.

lepas puas tngok wayng kami pergi karaoke plak. karaoke dkat econsave belkang rumah aku. rm10 2jam. puas la jerit, muahaha. nynyi mcm dh setahun x g karaoke. huhu. tapi sebaek aku x frust mcam budak ni. hehe. 

here some pictures for you to see.
hee~

 kerja aku mmng snap gambar je.
hehe.
biarkan org yg bersuara sedap sahaja yg nynyi.
sebaek aku seorg yg sedar diri.

peace no war.

 turn aku nynyi plak.
sila tutup tinge pkai kasut.
hee~

 aku && my sis.
sape lagi comel?
haha.

&& lastly nk bg korg tngok aksi terlampau.
tolong jngn cuba dirumah, toilet atau tempat awam.
v
v

hah, lupa plak. korng nk tau x? sepatutnya pagi semlm aku && kekasehkekaseh jantung ada perjumpaan di lake valley untk menguruskan badan aka jogging. but, disbbkan masingmasing tido lambat terlajak tidur smpai pukul lapan. hee.

2 comments:

Cinta Madu said...

jirah, asal ko letak gmbar yg last sekali tu? mati lah aku kalau mama die baca blog ko ni. huahuahua

she jirah said...

mmng nk bg mama dorg tau pun. biar kau kena sembelih.haha =))