sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Saturday, November 20, 2010

korang reti nyanyi tak?

sapa suka karaoke angkat ketiak kaki tangan sekarang. hah, ramai rupanya. tapi korang nyanyi sedap ke? korang yakin korang nyanyi sedap? erm, klu sedap x pela. but, klu x sedap korang rasa apa? korang rasa mcm nk makan microphone? ke rasa mcam nk makan sofa yg ada dkat bilik karaoke tu?. ngehngeh. klu aku, aku rasa mcm loser gila la. tapi xpenah lagi aku nynyi org ckap x sedap. sbb x penah nynyi sorg2 klu karaoke. aku klu karaoke seblh2nya pilih lagu yg duet o even x duet pun ajak sorg lagi nynyi sekali dngn aku. do i care bile org ckap "x ada kelas la nynyi ramai2", janji org x ckap sore aku x sedap. haha!! cuba korg tengk vid dkat bawah ni. dia tensyen sebb x dapat nynyi sedap2.



p/s: sumpah takut jumpa budak yg mcm ni. hee~


3 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Muka dia sangat menakutkan bila dia jerit! Argh~ Mintak simpang seribu empat puluh empat lah kan :P

she jirah said...

tau xpe.
haha.
yg pilih nynyi lagu yg x reti tu wat apa.
nyanyi la lagu anak itik tokwi ke.
mesti sedap je.
hee~~

theHusnaM said...

scary gila hihihi ^^