sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Thursday, November 18, 2010

award untuk 100 followerku

phewiiittt~
ada award.
yer award.
award for the first hundred followers.
yup my followers.
http://jirahisme-she.blogspot.com followers.

&& kepada semua followers saya.
sila lihat gambar dibawah untuk memastikan yg anda adlah salah seorg bloggers yg dpat award ini.
yay, kepada bloggers yg x mau amik.
jngan nk mengada-ngada yer.
penat saya buat award ni.
even x makan banyak masa.
at least ada lah juga masa yg digunakan.
huhu.

&& kepada followersku yg dpt award ni.
tolong + please jangan pass kepada blogger laen yer.
sbb award ni khas untuk follower blog ni shja.
FOLLOWERS YG DAPAT AWARD INI IALAH;










 && kepada followersku yg dapat award ni, sila buat entry tntng award ini && berikan pendapat anda tntng belog saya yer.
_thats all_
tenkiu

12 comments:

birucolour said...

tq jirah..bes nye dpt award..hehehe...;;)

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Pergh~ Nampak kaki Shag kat situ. Miahaha. Thanks, Hijrah ;) Laju je datang ni nak cilok award thumb up tu! Hiks.

Thank You, NurHijrah ;D

Cinta Madu said...

wahh, mengapakah saya sangat jauh, ditempat ke sembilan? haha. btw, thanks jirah!

ayu said...

ye2..dpt award lg

she jirah said...

;))

Cik Reena Tan said...

tenkiu2~ ^^ ;;)

HaNTwO said...

tq tq tq :)

Cik Bulat said...

kamu ditag dalam contest.. sila join sygs..

nadya e-man said...

thnx...yeay!!! dpt award...sorry lambar respon...heeee....

nadya e-man said...

nie link nye yek...thnx tau...
http://lachicavirgogurl.blogspot.com/2010/11/4th-award-for-today.html

Pensel Kontot said...

oke tq
nanti saya ambek ye

Pensel Kontot said...

tq ye....

http://kucarkacirhatiku.blogspot.com/2010/11/award-dari-jirah-is-me.html