sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Thursday, November 11, 2010

C O N T E S T my bestfriend

ehem, disini saya ingin mengesahkan bahawa saya ingin men-joinkn diri saya dalam contest cik bulat aka CB yg bertitlekan contest my bestfriend.
aku dapat tahu contest ni dari CINTA MADU.
&& bila tengok tarikh tamat contest ni, tetiba aku jadi xcited nk join.
haha
dibawah ni adalah banner contest tersebut.


&& same goes to other contest, there will be term & condition yg kita kena ikut klu nk join.

and the terms & conditions are:

  1. Terbuka kepada sesiapa sahaja tanpa mengira umur dan jantina.
  2. Gambar tidak terlalu seksi dan ganas.
  3. Tidak kisah berapa orang pun dalam gambar tapi makesure mereka ialah bestfriend kau orang.
  4. Persahabatan berlainan jantina diterima. [ jangan pula hantar gambar kau orang dengan couple/isteri/suami ] hehe.
  5. Pastikan banner di atas diletakkan dalam post entry kau orang tentang penyertaan kau orang. 
  6. Maklumkan pada aku tentang penyertaan kau orang dalam comment entry ini beserta URL blog kau orang okeh.
  7. Hantarkan satu gambar yang kau orang rasakan terbaik. SATU ONLY.
  8. Explain tentang gambar dan ceritakan tentang bestfriend kau orang :)


dan kepada semua blogger laen nk join cepatcepat post entry.
sebb tarikh tutup contest ni ialah 12 NOVEMBER 2010.


&& gambar yg ingin saya pertaruhkan 
jeng
jeng
jeng
.
.
.
.
.


hah, gambar saya && bestfrriend saya.
oh, sebelum ada yg touching aka shentap saya nak ckap "ayu, yaya, hawa ,sue && yg sewaktu dengannya, maafkan saya klu bukan gambar kamukamu yg dipertaruhkan. hee~~ contest laen gambar kamu pulak yg saya pertaruhkan yer. *senyumsenyuman*"


yg atas ni gambar salah seorng BFF saya. nama manja yoya. yoya ni manes orgnya. alamak terlebih sudah. beliau seorg yg sangat perasan. && saya sangat yakin yg beliau akan kembang semangkuk bila baca entry ni. saya kena si yoya ni bila masuk uitm. beliau sangat kuat membebel. mulamula kenal dia macam rasa nk hempuk dia pkai tilam je, supaya dia tutp mulut. hah, the most thing yg saya suka dekat beliau adalah beliau telah buat saya kuat membebel macam beliau jugak. hahaha. bila fikirfikir "oke what, kawan sama kawan yg samasama kuat membebel." beliau sangat baek hati. "bila saya tidur dkat bilik beliau, malammalam beliau akan selimutkan saya, aiceh, sangat romantik" beliau suka makan ayam dengan nasi putih, nasi putih tu mesti kering *maksdnya x ada kuah lah*. perangai beliau sangat jantan oke. x maen lah pakai heels. tapi kan dalam jantanjantan beliau, beliau sangat sensitif orangnya. "pernah tengok cite daun ketupat kering *cerita waktu raya, yg anak-anak dia semua mati sebb accident tapi cuma menantu dia je yg hidup tapi bila menantu dia bersalin dalam hari yg sama lepas kapankan semua anak-anak dia menantu dia pun meninggal sekali* dengan beliau. beliau nangis tersok-sek sok-sek. tapi saya && kawankawan yg laen tengok x nanges pun. hehe. mungking sebab beliau punya tangki air mata cepat sangat penuh kot. hee~ banyak susah && senang yg kami dah lalui bersama. kena mrah dngn lecturer bila dtng kelas lmbt. kena maki dngn org. && banyak lagii lah. hee~ oh lupa, birthday saya && beliau sangat dekat oke. saya 23 julai && beliau 28 julai. so, kepada sesiapa yg nk bg present dekat saya && beliau boleh je. *mmng x ada kena-mengena*. oh lupa, yoya ni seorg yg pemalu sebb tu tangan saya je mengepak && dia menguncup. haha. kepada yoya; saya sayang kamu && saya tahu kamu pun sayang saya. <3 <3

3 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

All the best! ;)

Cinta Madu said...

waceceh, yeke lepas kenal yoya baru ko start kuat membebel? rasanya dari kecik lagi ko mmg dah kuat membebel. haha

she jirah said...

roshazzy;thankz for d sopport. :D

cinta madu;yg waktu kecik tu bukan membebel la.
tapi bercakap.
haha :))