sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Thursday, November 11, 2010

thanks to a m o i ;)

wow, sudah lama rasanya aku tidak ditag oleh sesiapa.
hehe.
&& dengan xcited PLUS gembira aku menjawab soalansoalan tag tersebut.
oh BTW to amoi kerana tag saya.
sayang awak lah.
aiceh malunya....


 apa benda paling penting dalam hidup anda ?
makan, minum, lappy && broadbnd.


 benda terakhir yang korang beli pakai duit sendiri .
ais krim paddle pop yg mcam pelangi tu.


dimana tempat korang nak langsungkan perkahwinan & apa tema perkahwinan korang ?
erm, baca entry ni *ada kena-mengenakan??*


 adakah korang sedang bercinta sekarang ?
yup.
wiff family && friends




 berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
belum ada kekasih lagi.
*kepada awak-awak yg single && rasa nk couple dngn saya, sila tinggalkan link di comment yer.*


novel/buku/majalah yang terakhir korang beli ?
novel _cinta datang lagi by bikash nur idris_


antara mak ayah korang , mana yang korang lebih mesra ?
mak ler.
ayah jarang ada dkat rumah + busy.


 namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang .
nk jumpa shaheizy sam.
kachak plak.
*aiyak, nk jumpa dia sebb dia kelakar lah*


 adakah korang basuh baju korang sendiri ?
basuh pakai washingmachine kira basuh sendiri ke?




dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi ?
nk pegi bandung.
nk tengok tempat my sis belajar.


 pilih salah satu , peluk atau cium .
peluk la.


beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda .
sweet, comel, love korean


 benda yang korang sayang sangat dalam hidup korang
lappy + broadband.


 5 lagu yang paling korang suka n slalu dengar :
1)mcfly-ive got you
2)opick-dengan nafasmu
3)ungu-beri aku waktu
4)kc and jojo-all my life
5)muse-unintended




5 blogger yang dipertanggungjawabkan utk jawab tag ini :
* akan dihubungi melalui shoutbox anda *
_maaf kepada amoi sebb guna ayat anda_