sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Friday, November 12, 2010

tenkiu shagcomot :)

kenapa nak ucap tenkiu kepada shagcomot?
apa yg shagcomot dah buat?
siapa shagcomot ni?

oke2, cukup sampai disitu sahaja persoalanpersoalan anda semua yer.
shagcomot.
shagcomot adalah salah satu owner blog yg aku follow.
kelik shagcomot kalau nk ke belog beliau.

reasons says tenkiu kepada shagcomot : sebab dia bagi award dkat aku.
kepada shag "saya x kesah pun klu x dpat topup, dapat banner award pun jadilah. ;) "







nie lah dia award yg saya dapat shag. cantik wow. sorry lah kepada follower2 saya sebab x dapat nak serahkan award ni dkat korang sebab shag cakap "award ini tak boleh di serahkan pada blogger lain. Simpan untuk diri sendiri je." 



Ini soalan yang aku kena jawab :

1. Nama penuh anda.
NURHIJRAH BT AMIL. *unikkan nama penuh saya.*

2. Kenapa jadi pengikut belog ini [shagcomot]?
reasons jadi pengikut belog shagcomot sebab aku suka baca apa yang ditulis oleh shag. for me, entry cik shag besh besh. sebanarnya xnak follow belog shagcomot. hee~ sebab ingat nak jadi silent stalker sebab entry cik shag besh  & entri saya pulak kurang besh. huhu. so malu la nak follow. aiyak~ pecah rahsia sudah. 


3. Apa pandangan anda pasal belog ni [shagcomot]?
pada pandangan saya, belog shagcomot ni simple but nice && besh~~~



3 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

NurHijrah Amil? Unik. Sangat unik! Tak pernah lagi Shag dgr nama Hijrah dan Amil. Apa maksud Amil? Hijrah Shag tahu maksud dia. Hiks :P

Youre Welcome Hijrah! Terasa nak panggil Hijrah instead of Jirah :P Boleh kan? <-- Mengada!

she jirah said...

amil x ada maksd.
tapi amil adalh seorg pengutip zakat.
huhu

boleh aja shag.
panggil hijrah pun boleh.
klu panggil hijrah, nampak kita manja skit dengan shag.
huhu

ayu said...

hijrah amil perasan..
eeeuuuwwwww