sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Friday, November 12, 2010

n u f f n a g

hey uallz, awakawak semua tahu tak yg saya ni geram dan jelous sangat dengan bloggerz2 yg jadi nuffnager. dengan itu saya decide untuk jadi nuffnager jugak. ingat awakawak je boleh. saya pun boleh la. tak percaya. ni buktinya. tengok gambar dkat bawah ni.


hah, sudah terbuktikan. start jadi nuffnager pada 18 oktober 2010. tapi baru sekarng ada kesempatan untuk buat entry. hehe. entry yg sudah basi. but, do i look like i care. at least buat jugak entry kan.

oh lupa, nk berterimakasih kepada nuffnag sebb even baru jadi nuffnagers aku dh dpat banyak earnings. oh, bukan niat untuk berlagak. tapi untuk berterima kasih sahaja. ;)


1 comment:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Huish. Banyak nye! Nuff tak kasi kat Shag lagi. Ni nak p marah Nuff :P