sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Monday, November 15, 2010

ⓖⓛⓥⓔαωαy

first time beyb.
tetiba xcited nk join GA from miss nadia sebab hadiah GA ni dari PARIS.
aiaiaiaiaia.
klu menang mesti besh ni.
huhu.

dapat tahu GA ni pun dari ayu.
hah, so apalagi.
join la.

wait a minute.
sebelum nk join GA ni mesti jeling dulu syarat2nya yer.
huh, sebaek syaratnya mudah && x yg penting, x memenatkan. 


firstly, kita kena buat entry "Sape nak hadiah free dari Paris?" 
&& letakkan sekali gambar dkat bawah ni dan linkkan terus ke blog 

'Eiffel Tower Giveaway'

kita juga kena letakkan gambar yg dkat atas ni dkat sidebar 
dan link kan terus ke entry miss nadia.

kena jadi follower blog miss nadia.

 lepas tu kena tag 3 org blogger lain
&& kena pastikan yg dorg tau dorg ditag.

&& akhir sekali 
kena tinggalkan nama && link entry penyertaan 
dkat kotak komen entry sape nk hadiah free dari Paris? =)" 

kepada blogger2 yg terbaca GA aku ni dan tetiba dalam hati ada niat untuk tidak menjoinkan diri dalam GA ni sila batalkan niat anda yer.

sebab Hadiahnya adalah sangat lumayan iaitu;
 5 souveniors yang akan dipos khas oleh Farah dari Paris.
hadiah akan bertambah mengikut bil peserta.
*hee~ rasanya la*

Pemenang pula akan dipil berdasarkan beberapa calculation buatan 
miss nadia 
✿ mmng unik lah 

Tarikh Tutup; 20.11.2010, 12.00 PM
so apalagi; kepada shag, eyka && amoi sila-sila la cepat2 join GA ni.
mana tau klu ada rezeki, boleh menang hadiah dari paris.



1 comment:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Good Luck, Hijrah ;) Nanti Shag buat entri. Nk BW dulu :P