sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Saturday, December 25, 2010

kakiblogger

hyehye kamukamu semua. hah, korang ada facebook x? uish straightfowardnye aku ni. hee~ lupa plak nk tanya khabar. korang semua apa khabar? sehat x? klu x sehat tu jangan lupa makan ubat. && yg sehat tu sehatsehatkn lah lagi diri korang tu. huhu. klu korang nk lagi sehat jangan lah malas nk g shopping jogging. klu aku, aku pegi maen badminton. hee~ oke, dh tersasar jauh. aku sebenarnya nk promote page KAKIBLOGGER yg ada dkat facebook. aku suggestkan korg untuk follow page KAKIBLOGGER ni. klu korg join page KAKIBLOGGER ni korg boleh promote blog korang. so, korang boleh tambah bilangan pembaca blog korang. bg aku page KAKIBLOGGER ni menyenangkan aku untuk jelingjeling blog blogger yg laen. maksudnya menyenangkan aku dalam proses berblogwalking lah. hee~ so apalagi, kepada para blogger yg ada facebook tu jom la join page KAKIBLOGGER ni.



4 comments:

zOuL_iMMe said...

niceeeeeeeeeeeeee...hehe

terima kasih banyak banyak sebab tlg promote KakiBlogger.. esok lah kitaorang promote blog nie dekat fan page ye..sekarang ramai blogger tido..

athirah said...

sudah like itu page... meh share cara tingkatkan BE :)

Amiey White said...

Terbaik :D terima kaseh3 :)
saya suka entry ini jugak :D follow awak :)

beeha ben said...

wah..kaki blogger!