sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Thursday, December 30, 2010

tiga hari

sekarang adalah masa untuk bergaduh berkasih sayang antara adik-beradik. hee~ motif nk berkasih sayang sebb tinggal lagi tiga hari je kot boleh berkasih sayang, bergaduh manja && berjimba-jimba. tiga hari dari sekarang aku && my sis akan fly with car ke MELAKA. yup MELAKA. my sis dapat sambung DEGREE dkat KAMPUS BANDARAYA MELAKA. course FINANCE. macam tak caya gila dia dapat MELAKA. senng la klu nk balik KL. boleh save budget. huhu. hopefully aku degree nnti dkat MELAKA jugak. hee~ lagi senng nk balik KL && nk berjimba-jimba dengan dia pun snng. lagi-lagi klu JUSCO ada sale. HAHA!! oh yeah, klu ada masa aku akn post entry tntng perkara gila-gila yg aku && my sistas buat semlm. hee~ thats all la for today yeah. dh ngntuk ni, lagipun esok hari ni kena hantar my sis g MEDICAL CHECKUP. adioosss.


oh yeah, the four musketeers.


No comments: