sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Wednesday, May 25, 2011

duapuluhlima mei

hari ini semua budak uitm mengelabah online. yelah, hari ni hari keramat kot untuk budak2 uitm. mana tak nya hari ni lah hari penentuan sama ada dorang berjaya atau tak untuk usaha dorang untuk final exam untuk sem lepas. aku pun termasuk jugak lah orang yang mengelabah online. balik kerja terus online bukak email. sekarang kan uitm dah upgrade sistem. sekarang x payah nak masuk student portal untuk tengok result. sebb result akan dihantar dekat email students. itupun klu students ada update dia punya profile lah. klu macam aku, aku mmng dah 3 sem berturut2 dapat result through email. itu pun sem lepas baru aku perasan yg aku dapat email. hee~. klu dpat result through email lagi cepat kot. yelah, dlam pkul 12 pagi mesti dah dapat result. klu guna student portal alamatnya kena tunggu pukul 9 pagi lah. itupun klu server x problem macam dulu yg aku cite tu. klik sini. menyirap je. 

ohh, disebabkan hari ni semua bebudak uitm dah boleh tengok result. penuh pulak dkat fb berstatuskan result.
 aku pun x ketinggalan jugak buat status tentang result. hee~
oh yeah, ada  budakk ni siap buat status mintak aku belanja lagi. hee~ sbb aku pernah janji dkat dia yg klu dia DL aku akn belanja dia. so, dengan baek hati && mulia nya terpaksalah aku tunaikan janji aku.at least dengan aku berjanji dengan dia, dia akan jadikan janji tu sebagai satu cabaran. dan akhirnya dia berjaya. yelah, asyik cakap nak DL je. nah, sekarang amik kau, bila cakap nak belanja baru dapat DL eyh. hee~ congrates dpat DL.

BTW, sangat bersyukur sebab boleh grad on time. result yg aku dpt pun sangat memuaskan. terima kasih lah kepada semua lecturer yang dah ajar aku untuk sepanjang pengajiaan aku untuk diploma dkat uitm melaka. jasa lecturer sangat-sangat penting buat aku untuk berjaya. :)


3 comments:

teema chan said...

hey hey camne result ?
n congrate sbb dah nak grad !

nufab said...

congrats jirah... :D

NFleurdelis. said...

belanjaa aku jgn lupa. fullstop.