sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Wednesday, August 24, 2011

puasa dan raya

hye semua, raya dah dekat. bila raya dah dekat baru semangat nk buat entri. memang dah cukup lama tinggalkan blog ni. hee~ sekarang dah berhenti kerja. so, dari seorang pekerja yang rajen bertukar kepada seorang anak mak yang terpaksa buat kerja rumah. highlight terpaksa. hee~ bila dduk rumah semua benda pun malas. nak online malas. nak basuh pinggan malas. nak makan pun malas. tapi yg bab makan tu walaupun malas gemuk jugak. hehe. bila dduk rumah rasa sekejap je masa berlalu. tau2 je dah hari ke 23 kita berpuasa. sama dengan sebulan sudah aku menjangkau umur 21 tahun. walaupun 21 tahun perangai tetap sama. x berubah pun. hehe. raya tahun ni sama macam raya tahun lepas jugak tanpa adik yang paling gedik. hehe. tinggal lagi 2 tahun dia jauh dari keluarga. x sabar nk tunggu dia habes belajar. boleh lepak sama lama-lama. memang excited gila nak tunggu raya ni. sebab nak lepak-lepak dengan cousin. dan nak rasa tidur dengan suasana kampung. sejuk dan nyaman. ohh, nak jugak dengar pakcik makcik berleter sebab masing-masing bangun pagi lambat. hehe. semoga tahun ni memberi banyak kenangan yang x dapat dilupakan. :)

SELAMAT HARI RAYA SEMUA. 


1 comment:

Hunnym Syot 美智子 said...

selamat hari rayee buat jirah.. hehee

http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/editing-header-for-natasya.html