sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Saturday, July 23, 2011

happy birthday to me

bila tiba hari jadi kita, mesti fb akn melambak2 dengan wish happy bufday. bila baca wish dorang rasa macam gembira sangat. sbb masih ada lagi orang yang nak wish bufday kita. :) rasa terharu pun ada. x kesahlah klu dorang wish bufday kita sbb ada reminder fb yang ingatkan dorang. yang penting dirang masih ada hati nak wish. hee~ terima kasih lah untuk korang2 yng wish ya. walaupun korang punya bufday aku x wish, korang tetap wish dkat aku. terima kasih yeah. :)

hah, ada juga yang wish thru message. bila bangun pagi je tngk hp dah melambak2 message wish bufday. sangat gembira. dahlah semalam kepala pening nk mampus. pukul 8.30 dah berkeruh. sampai message masuk pun x sedar. hee~ terima kasih. baca wish yg korang2 sama ada thru fb o message mmng terada macam gembira sangat. walaupun x ada hadiah, doa korang pun jadilah. sebb bila baca wish2 korang terasa macam disayangi pulak. hee~ *perasan sekejap* bila tengok ramai yang wish, baru tahu masih ada yang sayang. :)

"ya allah ya tuhanku, kau berikanlah aku kejayaan di dunia dan di akhirat, kau jadikan lah aku hamba mu yang sentiasa disenangi dan kau jadikanlah aku hambamu yang matang untuk menjalani kehidupan didunia ini. amin."

2 comments:

mary ann ;) said...

happy birthday awak! ;)

miss epa said...

heppy birthday! :)