sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Tuesday, July 19, 2011

winkwink kesayangan

dari first time dapat winkwink (nama diberi oleh si buncit yang buncit :p) x prnh lagi seumur hidup dia bersama aku, orang lain yg mandikan dia. selalu memang tangan aku yang wangi ni jela yang menyental badan dia yang dah hitam lekat. hehe. tapi bila bos dah ajak pergi carwash, apalagi join lahh. hee~ bukan selalu.



waktu tengok winkwink kena jirus dengan air sabun tu mmng aku buat muka paling excited lah. sampai bos gelak tengok aku. hehe. malu saya. :)

mmng terbaek lah si pencuci kereta ni cuci winkwink. berkilat habes. mmng kelas lahh. hehe :)

1 comment:

NFleurdelis. said...

mmg lah kelass. nama sapa yg bagi plak an. haruss lah kelasss.