sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Tuesday, September 10, 2013

my online business

hye korang,
hari ni aku nak promote satu page facebook.
siblings handbags shop..........

siblings handbags shop ni sebenarnya dari NUR SIBLINGS SHOP.

Nur Siblings Shop ni aku buat partnership dengan kakak2.
mula-mula buat shop ni sebab nak jual beg yg ktorg tersilap beli
then tetiba rasa seronok plak buat business
and now, ktorg decide nak teruskan je online business ni.
tapi dulu ktorg x boleh nak focus dekat online business ni.
sebab dulu kan belajar macam mana nak fokus yang lain.
tak reti.
biasalah, otak tak boleh nak berfungsi 2 sekali kiri kanan.
haaaa...

dan sekarang ak nak ajaklah korang like2 page ni.
mana tahu ada beg yg korang berminat kan.
&& kalau korang sebut je blog ni.
AKU dengan rasmi nya akan bagi free gift.
hahahaha

so apalagi x payah nak malu2 segan2
jom je like page ni.
lagipun sekrang tengah ada promosi















apalagi, jom lah jom lah. eh eh eh.
like je pun.
tak berpeluh mana pun.
hee~

No comments: