sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Tuesday, December 21, 2010

bag for sale

saya nk jual beg.
saya nak promote beg.
mari dekat mari dekat.
my aunt yg suruh saya promotekan.
so, pada sesiapa yg nak beli hadiah untuk kengkawan or untuk gf or untuk kekasih gelap or untuk mak and banyk or lagi lah, jom tengk beg ni.
hee~


GUCCI
GRADE A
RM 80
[stok ada lagi 1 sahaja]

PRADA
GRADE A
RM 60
[available - purple colour only]

RM 30
[sold out]

RM 30
[available colour - black & white]
hah, cantikcantik rite beg ni.
klu rasa mcm nk tanya apa-apa tntng beg ni, juz cmmnt dakt entry ni ye.
ohh, postage free untuk area KL je.
klu dekat dengan area rumah saya, saya akan hantar byhand.
beg tersebut still in good conditions.
firsthand beg.
hehe.
and harga masih boleh dirunding.

p/s; model beg ni dah berpunya tapi klu nk beli dia pun boleh jugak.
tapi harga x boleh dirunding.
hehe
_______________________________________________________

1. saya boleh hold kn beg untk korg klu nk [selagi ada stok].
2. klu serius nk beli baru email saya [she_jirah@yahoo.com].
3. klu nk saya holdkn dulu. dlm masa 3 hari kena bankin money.
________________________________________________________

19 comments:

Dyana Sujak said...

sampai bile je neh ? selagi stok maseh ad eh ? sbb igt nak beli time naek sem nanti. pos terus kt alamat uni.

she jirah said...

dyana; klu nk saya simpankan satu dulu untk awk pun blh.
tapi awk nk yg mana satu eyh?

scha miiraa said...

cantik2 beg . berkenan . tapi . tatao cara na beli camne ?? ><
ta pandai sgt bab2 beli onl ney .

she jirah said...

scha; klu u dah berkenan, beli lah. hee~

cara nk beli:
1. inform i beg mana yg u nak beli.
2. bankin money dkat bank i [akaun bank, i akn bg thru email].
3. bagi alamt dkat mana u nak i post beg ni.
4. lepas dh confirm pembayaran dari u, i akan post beg dkat u.

senangkn. huhu.

Dyana Sujak said...

sy nak yg last sekali tu. sbb kalau nak pos kt uma nanti kena bebel asek bli beg je :) btw, sy naek sem 15jan okay. ape2 let me know. cop cop, postage sampai uum berapa agak2 ? nanti sy bg confirmation.

she jirah said...

dyana; hee~ shopaholic yer kamu ni. huhu. nnti saya inform kamu. beg tu saya dh holdkn untk awwk. :)

Dyana Sujak said...

orite. thanks.

she jirah said...

dyana; harga klu sekali dengn postage rm 40. pos laju. oke x?

Dyana Sujak said...

orite jugek. nanti bg lah num acc k. alamat nanti yana bg sbb lum dpt lg num bilik tok sem depan. insyaAllah law da thu, yana terus inform.

ShedaZainudin said...

bag yg last tu brand ape ye? dan size dia besar mana?

she jirah said...

dyana: nnti email saya k.

she jirah said...

sheda; bag tu x ada brand lah.
sebb tu jual rm30 je.
size x berapa nk konfom.
tapi muatlah untuk letak A4 paper.

ShedaZainudin said...

ohh, okay. kaler putih je yg available?

she jirah said...

sheda; ada kaler hitam.
tapi belum ada stok lagi.
insyaallah akhr bulan 12 sampai lah. ;)

ShedaZainudin said...

oh, white and black je ade? takde kaler laen dh?

cikpepel said...

saya nak model beg je..pliz...kita runding ye..
pang!! haha

she jirah said...

sheda; ada warna white and black jela. x ada warna laen.

cikpepel; klu nk model x blh runding yer. maaf. huhu

ShedaZainudin said...

ohh, oke. nnt dah ade yg hitam, bgtaw la eh

she jirah said...

sheda; stok nya sampai lgi dua hari. :)