sichantek && sikachak

tabung kahwin, klik ini!

Friday, December 10, 2010

result kembali lagi

hallo kepada uallz sumer. sape blogger yg study dkat uitm angkat ketiak. hah, nmpk2. awk-awk semua dh tngk result belum. bukan result GA o CONTEST tapi result final exam. hah, dh tngok. dapat bape je. hee~ saya dpat biasa2 je. x segempak macam last sem. tapi itu saja yg saya mampu dapat untuk sem ni. ehhm. semoga saya lebih berusaha untuk sem depan.
yang best check result sem ni sbb x payah lah sampai basah kening ketiak untuk tunggu page result keluar. alah macam dalam entri ni. tensyen gila kot. tahniah lah kepada uitm sebb dh upgrade sistem. dulu kena tengok result dkat student portal. sekrang tunggu dapat email je. x payah ssh nk basahkan ketiak tunggu page result keluar. dulu siap makimaki lagii. kesian uitm. agaknya sbb kena bnyk kena complain tu yg dorg upgrade system tu. hee~ 
oh lupa, semalam pegi mandi dkat DESAWATERPARK. besh gila. no picture because x dew kamera waterproof. nnti klu dh kaya saya beli lah supaya awk-awak boleh tngok gambar saya dalam kolam maen shock wave. hee~ jangan jeles. hehe. saya dengan kakak saya sempat maen gelongsor thunderbolt lagi. haha. org laen sebuk tngok result, kami sebuk mandi kolam. xcited kot. yelah waktu pegi PD aritu x dpat mandi kolam, so lepaskan semuanya di DESAWATERPARK lah. besh gilak.

1 comment:

mary ann ;) said...

tak gempak tak apa...yang penting lulus semua..kalau ada yang repeat kan dah pening kepala ;) ;)